Rólunk

A Nézőpont Csoport 2005-ben jött létre, jelenlegi formájában 2015 óta működik. A zártkörű részvénytársaság egy holdingcég, melynek portfóliójába tartozik a Nézőpont Intézet Kft., a Kutatópont Kft. és a Médianéző Kft. A társaság vezetése folyamatosan keresi a további befektetési lehetőségeket is.
A „Nézőpont Intézet” politikai-elemző tevékenységét jelenleg két szervezet teljesíti, a közhasznú Nézőpont Intézet Alapítvány, valamint a Nézőpont Intézet Kft. A nézőpontosok nemcsak alapos elemzéseikkel, de a 2014-es választásokon legpontosabb kutatásukkal és számos rendezvényükkel is kivívták mára a szakmai közélet és a széles nyilvánosság elismerését.
A Kutatópont 2010-ben alakult piackutató cég, amely saját call centere és professzionális kérdezőbiztosi hálózata segítségével ma már az egyik legnagyobb magyar tulajdonú piackutató cég Magyarországon. Különleges hangsúlyt helyez a márkakutatásokra, a szerencsejáték-használati és a médiafogyasztási szokások vizsgálatára, az egészségügyi kutatásokra, valamint a generációkutatásra. 2012-ben a Kutatópont készítette el a „Magyar Ifjúság” kutatást.
A Médianéző szintén 2010-ben alakult, s ma már Magyarország egyik legnagyobb médiafigyelő cége. 2011 óra a Kormányzati Médiamonitor készítője, amely alapján immár több, mint 100 közintézmény médiaszemléit, -elemzéseit és kutatásait készíti. E mellett alapítása óta számos piaci ügyfél bizalmát is elnyerte egyedülállóan alapos és színvonalas termékeivel.
Az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. Magyarország egyik legnagyobb médiafigyelő cégeként 2018 májusa óta a Nézőpont Csoport Zrt. tagja. Profiljába tartozik a breaking news szolgáltatás, amely óránként küld gyorsjelentést az online médiában megjelenő releváns hírekről, a cég teljeskörű és komplex sajtófigyelést, médiaelemzést, illetve a Facebook figyelést is végez. Az évek alatt széleskörű tapasztalatot szerezve olyan különböző területek munkáját segítette szolgáltatásaival, mint a bankvilág, egészségügy, élelmiszeripar, közigazgatás, sport. Az Observer 28 különböző iparágban, 744 témakörben, 9500 cikket dolgoz fel naponta ügyfelei számára.